Over ons

Familiebedrijf

Het verhaal van Lumatec Elektrogroothandel begint wanneer Luc Markey en zijn vrouw Lieve Capoen in 1997 een groothandel overnemen. Vijf jaar later bouwden ze een eigen bedrijfsgebouw en in 2010 kochten ze een gebouw met meer ruimte voor hun zaak.

Al die tijd kende Lumatec een gestage groei. Waar het bedrijf lange tijd gedragen werd door het koppel, zijn er nu veertien personeelsleden, een hechte groep mensen die goed samenwerken. Lumatec blijft een familiebedrijf met een hartelijkheid die we uitstralen naar onze klanten.

Nieuw item
Nieuw item

Breed gamma en sterk advies

De grote meerderheid van de verkochte producten zijn voor residentiƫle projecten, maar ook verlichting en materiaal voor kmo's gaat vlot over de toonbank. In de zaak is er een aparte showroom voor verlichting. Daar kunnen zowel installateurs, architecten als particulieren terecht met al hun vragen over verlichting.

Lumatec beschikt over geschoolde medewerkers die advies geven; onze vakbekwaamheid is zeker een sterk punt. Daartoe volgen we ook geregeld bijscholingen op alle domeinen. Andere troeven zijn de ruime openingsuren en grote stock. Bovendien kunnen installateurs bij Lumatec terecht voor navormingen, zowel intern als door externen georganiseerd. Ook fabrieksbezoeken en opleidingen bij leveranciers staan regelmatig op het programma.

Afbeeldingen