Audio

Nieuw item

Artsound

Stel je voor: een onuitputtelijk muzieksysteem dat je bedient met je smartphone of tablet. Eén app voor internetradio, streamingdiensten en nog veel meer. Zo’n uniek systeem is Artcore. Jij bepaalt op welk moment, in welke ruimte en op welk volume je luistert. Voor de superieure weergave zorgen krachtige, maar discrete "speakers": ArtSound Inbouw, uiteraard ook uniek.

Klinkt als toekomstmuziek? Ja, maar je kan die muziek vandaag al starten.

Artcore Website

NUVO muziekdistributie

Met het muziekdistributiesysteem van NUVO® biedt BTicino nieuwe mogelijkheden binnen de geconnecteerde woning, een oplossing op maat van de eindgebruiker en de installateur. NUVO® zorgt voor online muziek en een hoge geluidskwaliteit in alle ruimtes van de woning.

Een muziekervaring voor wie gepassioneerd is van muziek.

Met het muziekdistributiesysteem van NUVO® biedt BTicino nieuwe mogelijkheden. Het NUVO®-aanbod biedt verschillende soorten players en hoogwaardige luidsprekers, betrouwbaar en krachtig. Het systeem wordt wi-fi of bedraad verbonden met het netwerk en kan gebruikt worden in zowel residentiële als commerciële gebouwen.

Dankzij de gratis NUVO®-applicatie is het systeem heel gemakkelijk te bedienen via een smartphone of tablet. binnen de geconnecteerde woning, een oplossing op maat van de eindgebruiker en de installateur. NUVO® zorgt voor online muziek en een hoge geluidskwaliteit in alle ruimtes van de woning.

Website Nuvo

Nieuw item